Bal de Caritate pentru o posibilă farmacie socială în Cluj-Napoca

Posted on December 12, 2012 by

share on facebook   

 

Mâine, 13 decembrie, începând cu ora 18:00, va avea loc Balul de Caritate, organizat de Farmaciștii fără Frontiere România, alături de partenerii săi, la un hotel important din Cluj-Napoca.
Clujenii și nu numai sunt așteptați la o seară specială, în care vor avea loc strângeri de fonduri pentru vârstnicii din județul Cluj, pacienți cu venituri mici, fără aparținători și care locuiesc în condiții precare: ”proiectul ”Farmacia socială” a luat naștere din dorința de a-i ajuta pe acei pacienți, care se prezentau în număr tot mai mare la unitățile farmaceutice din județ și refuzau ridicarea completă a tratamentului medicamentos prescris de către medic, din cauza lipsei de bani”.
La Balul de Caritate pentru o posibilă farmacie socială în Cluj-Napoca vor participa și nume importante din industria muzicii ușoare românești, vor avea loc prezentări de modă și expoziții de tablouri și icoane, iar participanții, pe baza ticket-ului de intrare, vor putea să se înscrie la o tombolă, unde vor putea câștiga premiile puse în joc de partenerii acestui eveniment.

Balul de Caritate pentru o posibilă farmacie socială în Cluj-Napoca se află la prima ediție și aduce în această perioadă a sărbătorilor o speranță în sufletele celor nevoiași. Acest proiect este coordonat de organizația umanitară Farmaciștii fără Frontiere România, toți membrii săi activând ca voluntari.

Pentru mai multe detalii, nu uitați să accesați: https://www.facebook.com/notes/farmacistii-fara-frontiere-romania/invitatie-bal-de-caritate-13-decembrie-2012/301283996658005

 

 

Comments are closed.