“Go Free 24h”- un succes, împreună!

Posted on December 7, 2012 by

share on facebook   

După cum știți, ieri a avut loc “Go Free 24h – Scrie free pentru o zi!”, un eveniment important pentru asociația noastră. Am petrecut o zi frumoasă alături de voi, cei care ați venit să beți un ceai cu noi, să povestim, să scriem. Pe unii dintre voi îi cunoșteam deja, iar alții ieri au intrat prima oară în contact cu Go Free.  Am împărtășit idei și experiențe, am mîncat bomboane de Crăciun, am făcut planuri, am rîs, am depănat amintiri. Și, bineînțeles, am scris! S-au strîns materialele pentru numărul 9 al revistei, realizate atît de noi, membrii redacției, cît și de voi, cei care ne-ați vizitat.

Am vrea să mulțumim tuturor celor care au venit ieri la eveniment, cît și celor care, deși nu au putut fi prezenți, ne-au transmis gîndurile lor bune: domnilor profesorilor, studenților, voluntarilor, bloggerilor, prietenilor. De asemenea, mulțumiri speciale L’atelier Café, pentru buna colaborare și pentru că ne-au oferit, încă o dată, spațiul ideal și atmosfera caldă de care ne-am bucurat ieri. Suntem, de asemenea, recunoscători, tuturor celor care au ajutat la promovarea evenimentului, prin scrierea de articole, printr-un share pe Facebook, sau prin simplul fapt că au anunțat evenimentul mai departe, prietenilor.

Nouă ne-a plăcut foarte mult, sperăm că și vouă! Împreună, ne-a reușit încă o ediție de succes a “Go Free 24h” – a treia. Iar asta, cu buget aproape zero!

Noi sperăm să vă revedem curînd, și așteptăm nerăbdători feedback-ul vostru, pe pagina de Facebook Go Free: https://www.facebook.com/gofreestudent?fref=ts

Asociația Go Free

Comments are closed.