Clujeni, pregătiți-vă pentru cumpărăturile de Crăciun!

Posted on December 2, 2012 by

share on facebook   

E oficial: e iarnă! Multe prilejuri de bucurie ne aduce acest  anotimp, iar cel mai important dintre ele rămîne, desigur, Crăciunul.  Nu mai este mult și va începe febra cumpărăturilor specifică acestei perioade, în încercarea de a găsi cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi.

Pentru a evita ca luna decembrie să se transforme în zile stresante și aglomerate în hyper-marketuri, ExpoTransilvania și Camera de Comerț și Industrie Cluj organizează deja binecunoscutul tîrg de Crăciun: “Tîrgul Cadourilor”. Într-un singur loc, într-o ambiență frumoasă, poți găsi  o uriașă diversitate de cadouri, pentru toate gusturile. Vei putea cumpăra îmbrăcăminte, încălțăminte, articole sportive,  produse alimentare, cosmetice, instrumente muzicale, aparatură electrică și electrocasnică, bijuterii, accesorii, decorațiuni interioare sau servicii pentru organizarea de evenimente festive.

Nici în acest an nu vor lipsi articolele promoționale (agende, calendare, felicitări, etc.) și nici concursurile. Vizitatorii pot cîștiga premii substanțiale și numeroase. Lista de premii este următoarea:

1. DVD Home Theatre System SONY
2. DVD Player PHILIP
3. Aspirator HEINNER
4. Mașină electrică de tocat carne/roșii HEINNER
5. Mixer TEFAL
6. Mixer RUSSEL HOBBS
7. Filtru de cafea BOSCH
8. Fier de călcat PHILIPS
9. Toaster HEINNER
10. Cană electrică inox HEINNER
11. Phoen PHILIPS
12. Periuță de dinți electrică ORAL B

Tîrgul se va desfășura timp de 12 zile, în perioada 5-16 decembrie 2012, la EXPO Transilvania Cluj-Napoca, între orele 12.00-20.00. Este cel mai bun mod de a intra în atmosfera Crăciunului și de a ne face, din timp și cu mult spor, cumpărăturile pentru sărbători.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/pages/EXPO-Transilvania/130485113673239?fref=ts

Comments are closed.