A nu se rata: Zilele studentului din UBB

Posted on October 25, 2012 by

share on facebook   

Sprijinit de Universitatea Babeș-Bolyai, Consiliul Studenților organizează, în premieră anul acesta, programul „Zilele studentului din UBB”. Studenților li se pregătește o serie de evenimente în perioada 27 octombrie – 5 noiembrie 2012.

În prima zi va avea loc o conferință susținută de studenți, reprezentanți ai marilor universități din întreaga țară. Ei vor trata subiecte de interes pentru toți studenții, cum ar fi modalități de apărare a intereselor acestora.

În Universitatea Babeș-Bolyai există o mulțime de organizații studențești active, care desfășoară în mod constant proiecte. Cu scopul de a le oferi acestora oportunitatea de a-și prezenta activitățile, în data de 30 octombrie va fi organizat un târg de organizații studențești.

În 31 octombrie se va desfășura o nouă conferință: „Importanța sportului în societatea de azi”, susținută de personalități ale sportului clujean. În aceeași zi, studenților din UBB li se pregătește o expoziție la Muzeul de Zoologie, cu titlul:  „Monștrii – mit sau adevăr?”, în cadrul căreia vor fi prezentate vietăți neobișnuite.

Cei care doresc să descopere mai bine Clujul sunt așteptați la turul din Cimitirul Central în 1 noiembrie, tur ghidat, în două limbi: română și maghiară.

Evenimentul din ziua de 3 noiembrie va avea loc în sala Aula Magna, începând cu ora 12:00. El se numește TEDxUBB, găzduit de Bogdan Rădulescu, și promite întrunirea unor oameni deosebiți din mediul academic. Mai multe detalii despre ce se va petrece în această zi puteți afla accesând: http://tedxubb.com/ .

În 5 noiembrie se va desfășura ultimul și unul dintre cele mai importante evenimente din cadrul acestui proiect: Târgul de joburi. Organizat în parteneriat cu Centrul de Carieră al UBB, prin acest târg se dorește venirea în ajutor a tinerilor ce se află în căutarea unui loc de muncă, prin prezentarea unui număr cât mai mare de companii, din toate domeniile.

Sunt convinsă că orice student din Universitatea Babeș-Bolyai care va citi acest program va găsi cel puțin o activitate pe gustul lui, la care îi va face plăcere să participe. Tocmai de aceea, inițiativa Consiliului Studenților din UBB este aplaudabilă și încurajată. Mai multe informații despre proiectul “Zilele studentului din Universitatea Babeș-Bolyai“ se găsesc accesând site-ul: http://zs.babes-bolyai.ro/

 

Sursa foto: www.zs.babes-bolyai.ro

Comments are closed.