Concurs național: Noi competențe pentru o societate a cunoașterii

Posted on October 15, 2012 by

share on facebook   

ANOSR și Autoritatea Natională pentru Calificări lansează prima ediție a concursului național Noi competențe pentru o societate a cunoașterii în cadrul proiectului DECIS POSDRU/86/1.2/S/61152.

Acesta vă provoacă să creați un filmuleț de 10 min care să prezinte un interviu din viitor, pentru un post (job) care nu există acum, dar este posibil să existe pe viitor. Acesta trebuie să fie structurat în jurul cuvintelor cheie ”competenţe”, ”calificare”, ”calitate” și să sugereze rolul universității în pregătirea pentru acest loc de muncă.

Concursul dorește să stimuleze gândirea creativă a participanților în identificarea de noi competențe pentru o societate a cunoașterii. Pentru detalii despre desfășurarea concursului, cititi regulamentul oficial al concursului, iar pentru inscriere la concurs, descarcati formularul de inregistrare si declaratia grupului tinta  și trimiteți-le pe adresa decis@anc.gov.ro însoțite de imaginea scanată a dovezii calității de student (carnet de note / adeverință de student) până la data de 22 octombrie 2012, apoi pregătiți filmul și înscrieți-l urcândul pe pagina de facebook a proiectului http://www.facebook.com/InterviulViitorului în perioada 23 – 28 octombrie 2012.


Premiul este reprezentat de acoperirea taxei de participare la un eveniment deosebit de important, internațional – Școala internațională UNISO, care va avea loc anul viitor în luna iulie, la NISSA, iar proiectul câștigător va fi prezentat în cadrul acesteia și descris în publicația acestuia.

Comments are closed.