Route68 SummerFest a început!

Posted on July 27, 2012 by

share on facebook   

Un sfârșit de săptămână acompaniat de cea mai bună muzică – cred că asta își dorește fiecare dintre noi. Un loc unde, pentru câteva zile, să uităm de nebunia orașului, de greutatea betoanelor și de zgomotul asurzitor al claxoanelor și să ne delectăm doar cu sunetele armonioase produse de cele mai bune trupe autohtone.

Din fericire pentru fiecare iubitor de muzică de calitate, săptămâna aceasta are loc cea de-a doua ediție a Festivalului Route68. Aflat în județul Hunedoara, la poalele Apusenilor, Gurasada Park (Deva-Arad, km. 30) va găzdui cel mai important eveniment open-air din vestul țării. Route68 SummerFest, deși tânăr încă, își propune să facă parte din lista celor mai importante festivaluri cu muzică live din România.

Timp de 3 zile și 3 nopți, pe cele 3 scene amenajate (Main Stage, Selectro și Brand New Stage), peste 30 de trupe vor face ce știu ele mai bine: să încânte publicul, să îi ofere relaxarea și bucuria de care are nevoie. Pe lângă numele formațiilor ce vor urca pe scenă, festivalul oferă participanților o mulțime de experiențe și activități interesante, de la sporturi extreme la expoziții de artă și fotografie, târg de accesorii handmade, workshop-uri sau proiecții de film.

Cazarea la marginea pădurii, sub cerul liber sau în corturi va face din experiența festivalului una inedită, pură, ce va îmbina natura cu arta în general, departe de cotidian.

Ieri, în prima zi a festivalului, au urcat pe scenă Țapinarii, Echo, Grimus și Vița de Vie. Vineri și sâmbătă sunt așteptați Luna Amară, Paraziții, Persona, Șuie Paparude, The Mood, Altar, OCS, ROA, Zdob și Zdub și alții.

Biletele vor putea fi achiziționate on-location (Gurasada Park), în zilele evenimentului, prețul acestora fiind:
Abonament 3 zile – 80 LEI
Bilet singular:
Ziua 1 (joi, 26 iulie) – 30 LEI
Ziua 2 (vineri, 27 iulie) – 35 LEI
Ziua 3 (sâmbătă, 28 iulie) – 35 LEI

„Route68 Summerfest este locul unde muzica live devine un stil de viață, locul unde împreună cu prietenii vechi și alături de prieteni noi, facem fain “dimineața pe răcoare”, ne stingem setea dând “două beri goale pentru una plină” și privim curioși înspre apusul care “arde”, colorând noaptea în “roșu aprins”… Și atunci pulsăm cu fiecare acord și fiecare refren, simțind cum “sunetul ajunge, din difuzoare până-n sânge…”   (via Route69 SummerFest)

Route68 SummerFest pentru un sfârșit de săptămână minunat!

Comments are closed.