Seminar online pentru absolvenţi în cadrul Târgului de carieră HiPo.ro

Posted on July 18, 2012 by

share on facebook   

HiPo.ro organizează, în cadrul Târgului online de carieră pentru absolvenţi, un seminar online cu tema “Strategii de angajare pentru absolvenţi”. Participanţii vor fi sfătuiţi cu privire la modalităţile de obţinere a jobului dorit după absolvire. Webinarul va avea loc pe 2 august 2012 şi va fi susţinut de un Recruiter IT cu experienţă. Participarea la seminar este gratuită, dar necesită preînscriere online pe portalul de carieră HiPo.ro.

 

Pe lângă posibilitatea participării la acest seminar, vizitatorii Târgului online HiPo.ro pentru absolvenţi au acces la:

 

standurile virtuale a 20 de companii de top din domenii precum Bancar, Servicii Financiare, IT&C,  Inginerie, Telecomunicaţii, Retail;

 

peste 200 de oportunităţi de carieră pentru proaspăt absolvenţi, care includ joburi entry level, dar şi programe de trainee şi internship;

 

– un ghid practic de angajare alcătuit din 4 articole de carieră ce oferă sfaturi pentru proaspăt absolvenţi legate de procesul de recrutare;

 

– şansa de a câştiga un laptop sau una din cele 10 şedinte de consiliere în carieră oferite de consultanţi în resurse umane;

 

– posibilitatea de a recomanda târgul virtual prietenilor şi de a câştiga, prin tragere la sorţi, o tabletă cu tastatură bluetooth.

 

Înscrie-ţi CV-ul pe www.hipo.ro, completează-l peste 50% şi aplică la job-urile şi programele de internship sau trainee care te interesează. Oportunităţile de carieră destinate proaspăt absolvenţilor vor fi actualizate permanent până pe 15 august 2012 pe pagina dedicată evenimentului.

 

***

 

Târgul online HiPo.ro pentru absolvenţi se află la cea de-a 6-a ediţie. Evenimentul virtual se adresează în special absolvenţilor din promoţia 2012 de la ciclul de licenţă şi masterat din Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara, dar şi altor absolvenţi şi tineri profesionişti  din ţară dornici să se angajeze în această vară.

Partenerii proiectului sunt: Atos, Contact Singapore, Cosmote, GHF Group, Microsoft, ProCredit Bank, Skobbler, TeamNet Collaborate şi UFX Markets.

Târgul online HiPo.ro pentru absolvenţi este susţinut de partenerii media: 24FUN, Studentie.ro, PC World, Computer World, Cariere, 9am, Wall-Street, Educativa, Regie Live, Balaur.ro, Start UB, HIT.ro, Business24, Ziare.com, IQAds Kadett, Metropotam, News Iasi, Talentees, GO FREE, Iasul Universitar, ISIC.ro, consiliereincariera.ro, Student Plus.

 

Comments are closed.