„I.O.I Fest. Interactiv.Original.Imprevizibil” la a doua ediție

Posted on July 10, 2012 by

share on facebook   

13-15 iulie, Piața Unirii

Aflat la a doua ediție, festivalul „I.O.I Fest.” (organizat de Asociația Culturală ART ACT) are ca scop principal promovarea artelor spectacolului, la nivelul orașului. Se aspiră la organizarea unor activități inovatoare, care să implice activ comunitatea locală și tinerii artiști, aflați la început de drum în cariera lor.

Festivalul dorește să continue cu tematica ediției precedente, axându-se în special pe educarea în domeniul artelor a tinerilor angajați. Întregul proiect intenționează să înlăture rutina din viața publicului-țintă și sa le ofere câteva zile de spectacol pur, cultural.

Programul din acest an va include diverse manifestații, precum: spectacole de teatru contemporan, de improvizație și interactiv, concerte ale unor artiști naționali, dar și locali (Byron, Luna Amară, Natif, Hazard, Ionuț Mangu & Ioan Onișor), recitaluri de muzică clasică și jazz, expoziții de fotografie și un moment coregrafic.

ART ACT își propune întoarcerea spre valorile eterne ale artei scenice, într-o lume bântuită de spectrul decadenței. Obiectivul principal al societății îl constituie activități de artă și spectacole, unul dintre idealurile companiei fiind promovarea tinerelor valori ale teatrului.

 

Sursa: http://ioifest.wordpress.com

 

Comments are closed.