Companii de top angajează proaspăt absolvenţi

Posted on July 10, 2012 by

share on facebook   

20 de companii de top care activează în domenii precum Bancar, Servicii Financiare, IT&C, Inginerie, Telecomunicaţii, Retail recrutează proaspăt absolvenţi în cadrul Târgului online de carieră HiPo.ro.

Companiile participante la târg oferă peste 200 de oportunităţi de carieră, ce includ joburi entry level, dar şi programe de trainee şi internship. Evenimentul virtual se adresează în special absolvenţilor din promoţia 2012 de la ciclul de licenţă şi masterat din Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara, dar şi altor absolvenţi şi tineri profesionişti care doresc să se angajeze în această vară.

 

Angajatorii caută tineri cu studii superioare care, deşi nu au experienţă, au acumulat anumite competenţe de lucru prin implicarea în activităţi de voluntariat, practică sau iniţiative proprii. Cele mai căutate competenţe la un proaspăt absolvent includ uşurinţa de a lucra în echipă, abilităţile de comunicare, receptivitatea, dar şi pasiunea şi proactivitatea. De asemenea, un avantaj îl constituie cunoaşterea limbilor străine.

Pe lângă oportunitatea de a-ţi lansa cariera într-o companie de top imediat după absolvire, în cadrul Târgului online HiPo.ro  ai acces la un ghid practic de angajare alcătuit din 4 articole de carieră ce oferă sfaturi pentru proaspăt absolvenţi legate de procesul de recrutare. Parcurgând ghidul de angajare pas cu pas, proaspăt absolvenţii sunt informaţi cu privire la locul lor pe piaţa forţei de muncă din 2012 şi sfătuiţi în legătură cu alegerea oportunităţii care li se potriveşte. De asemenea, ghidul include sfaturi pentru depăşirea provocărilor primului job şi strategii de negociere a salariului.

În plus, vizitatorii târgului au posibilitatea de a câstiga un laptop sau una din cele 10 şedinte de consiliere în carieră oferite de consultanţi în resurse umane dacă îşi înscriu CV-ul pe www.hipo.ro până pe 15 august 2012.

Înscrie-ţi CV-ul pe www.hipo.ro, completează-l peste 50% şi aplică la job-urile şi programele de internship sau trainee care te interesează. Oportunităţile de carieră destinate proaspat absolvenţilor vor fi actualizate permanent până pe 15 august 2012 pe pagina dedicată târgului virtual.

***

Târgul online HiPo.ro pentru absolvenţi se află la cea de-a 6-a ediţie. Evenimentul virtual se adresează în special absolvenţilor din promoţia 2012 de la ciclul de licenţă şi masterat din Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Timişoara, dar şi altor absolvenţi şi tineri profesionişti  din ţară dornici să se angajeze în această vară.

Partenerii proiectului sunt: Atos, Contact Singapore, Cosmote, GHF Group, Microsoft, ProCredit Bank, Skobbler, TeamNet Collaborate şi UFX Markets.

Târgul online HiPo.ro pentru absolvenţi este susţinut de partenerii media: 24FUN, Studentie.ro, PC World, Computer World, Cariere, 9am, Wall-Street, Educativa, Regie Live, Balaur.ro, Start UB, HIT.ro, Business24, Ziare.com, IQAds Kadett, Metropotam, News Iasi, Talentees, GO FREE, Iasul Universitar, ISIC.ro, consiliereincariera.ro, Student Plus.

Comments are closed.