Fii voluntar la ESN Cluj-Napoca!

Posted on June 7, 2012 by

share on facebook   

ESN Cluj-Napoca face recrutări! Dacă îți place munca de voluntariat și ești conștient de nenumăratele satisfacții pe care ți le oferă, sau dacă nu ai trăit încă experiența voluntariatului, ESP Cluj-Napoca îți oferă șansa să o faci!

ESN (Erasmus Student Network) ajută studenții veniți în România cu programul Erasmus să se integreze și să depășească diferențele interculturale. Acest lucru se obține punându-i  în contact cu alți studenți Erasmus sau cu studenți români. Unul dintre aceștia poți fi și tu! Perioada de recrutări (de voluntari sau de tutori ai studenților străini pentru următorul an universitar) are loc în perioada 11-15 iunie 2012. Primul pas pe care trebuie să-l faci este să completezi formularul la următorul link: http://www.isondaje.ro/sondaj/259177529/1/. Apoi, va urma un interviu, unde va trebui să demonstrezi că ai cunoștințe de cel puțin o limbă străină, că ești responsabil și entuziast. Pentru a primi detalii în ceea ce privește interviul, vei fi contactat de echipa ESN Cluj-Napoca odată ce ai completat formularul.

ESN promite că a fi voluntar la ei înseamnă, pe lângă muncă de echipă, și multă distracție, experiență inedită și aventură!

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/pages/ESN-Cluj-Napoca/257391791005075

Comments are closed.