Campanie pentru prevenirea cancerului la sân

Posted on June 5, 2012 by

share on facebook   

Grupa “?” de studenți de la Facultatea de Științe Politice, Administrative şi ale Comunicării a îndrumat populația feminină din Cluj spre controlul mamar.

În perioada 3.06-05.06.2012 s-a desfășurat, atât pe strada Piezișa, cât şi în centrul Clujului, campania publică de avertizare asupra importanţei controlului de cancer la sân. Campania a fost realizată de trei studenți din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Universitatea  Babeș-Bolyai, fiind adresată femeilor între 20 si 30 de ani.

Bunea Angela, Călugăr David şi Cioban Teodora, studenți la specializarea Publicitate, alături de alți voluntari, au străbătut străzile Clujului din zonele amintite mai sus, cu scopul de a atenționa  populația feminină clujeană de importanţa controlului mamar şi de riscurile la care se supun dacă neglijează acest aspect. Atenționarea publicului țintă a avut loc prin împărțirea fluturașilor şi lipirea afișelor, materiale ce au avut rolul de a motiva populația target să ofere mai mult timp modalităților de prevenire a cancerului la sân.

Spot-ul campaniei poate fi urmărit aici.

 

Sursă foto: www.romanialibera.ro

Comments are closed.