Festivalul Luminii: Clujul strălucește

Posted on May 19, 2012 by

share on facebook   

La Cluj, seara 19 mai 2012 este magică! Pe lângă Noaptea Muzeelor, avem parte de încă un eveniment, de-a dreptul strălucitor: Festivalul Luminii. Aflat la cea de-a opta ediție, festivalul este organizat de Cercetașii României, ajutați de aproximativ 100 de volunari. Pe lângă miile de lumânări care vor bucura ochii clujenilor, jongleriile cu foc și muzica live, Festivalul Luminii este gândit și ca un spațiu de manifestare artistică pentru tineri fotografi, cântăreți, desenatori – tot soiul de artiști pe care orașul nostru îi găduiește, și care în seara aceasta vor avea ocazia sa se exprime.

Trebuie menționat și faptul că acest proiect va fi desfășurat, tot astăzi, în numeroase orașe din România precum București, Alba Iulia, Arad, Bacău, Brașov, Iași, Oradea, Timișoara. Lista completă a localităților și detalii despre eveniment se găsesc pe site-ul: http://www.festivalul-luminii.ro/ .

Așadar, în câteva ore întreaga țară se va bucura de atmosfera creată de Festivalul Luminii, la care organizatorii vă așteaptă cu drag.

În Cluj, evenimentul va avea loc de la ora 21:30, în parcul Detunata.

 

Sursa foto: www.lumebuna.ro

Comments are closed.