Festivalul Mirage la Cluj

Posted on May 15, 2012 by

share on facebook   

Festivalul Cultural „Miraje” 2012, ediţia a V-a, se va desfășura între 16 și 17 mai, la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 18:00. Mesajul lor de promovare este următorul:

“Limita este un cuvânt greu, folosit de oameni slabi, pentru a putea pune etichetă. Ei nu se gândesc că ambiţia şi talentul nu au nici o limită. Ei nu se gândesc că sunt oameni mai puternici de atât! “

Evenimentul va reuni 150 de tineri cu dizabilități din oraşele Cluj, Timişoara, Simeria şi Buzău. Aceștia vor fi actori în 15 spectacole de teatru, muzică şi dans, alături de trupa de dans „Transilvania Dance”, compania de teatru „Viceversa”, trupa de teatru a Colegiului Național „George Coșbuc”, actorul Ruslan Bârlea şi cântăreţul folk Emeric Imre.

De asemenea, se va desfăşura și un concurs foto pentru amatori, având următoarea temă: „Surprinde un personaj de pe scena Mirajelor”. Cele mai bune fotografii vor fi premiate în bani şi partipări gratuite la work-shop-uri în cadrul festivalului „Photo Romania”.

NICI O LIMITĂ!

Mai multe detalii legate de program şi activităţi puteţi găsi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/FestivalulMiraje

Sursa foto: www.clujlife.com

Comments are closed.