Concert Folk

Posted on May 6, 2012 by

share on facebook   

Proiectul “Cluj Effect” , susţinut de AIESEC Cluj-Napoca, are ca scop promovarea oraşului Cluj-Napoca în rândul localnicilor şi a studenţilor clujeni prin intermediul fotografiei. Acest proiect este unul internaţional, în cadrul acestuia participând şi tineri veniţi din alte ţări.
În data de 6 mai, în cadrul proiectului va avea loc un concert folk cu intrare gratuită. Acesta va fi găzduit de pub-ul Gambrinus. Invitaţii din această seară sunt oameni consacraţi în muzica folk. Unul din aceştia este Emeric Imre, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanţi cântăreţi de muzică folk din România. Magda Puskas, membră a Cenaclului Flacăra, este o a doua invitată care va cânta în cadrul acestui concert. Scopul acestui eveniment este de a promova valorile muzicii folk din oraşul Cluj-Napoca şi de a prezenta participanţilor o parte a muzicii româneşti mai puţin promovată.
Pe tot parcursul proiectului vom avea evenimente în cadrul cărora se vor face fotografii, expuse, la sfârșitul săptămânii, la expoziţii fotografice. Următoarea expoziţie va fi în data de 5 mai, în Uptown Arts Caffee, şi vor fi poze cu tematica „Tradiţii”. În săptămâna a treia, tematica expoziţiei fotografice va fi „Viaţa studenţească” şi se va desfăşura la Bastionul Croitorilor în data de 13 mai. Expoziţiile fotografice pentru ultimele trei săptămâni sunt: „Mentalităţi şi stereotipuri” în data de 20 mai, „Evenimente din Cluj” în data de 27 mai şi „Mixul Cultural” în data de 3 iunie.
Pentru mai multe detalii vizitaţi-ne pe facebook : www.facebook.com/ClujEffect sau pe pagina de wix: www.wix.com/clujeffect/2012.

Comments are closed.