Conferinţa Internaţională Studenţească de Psihologie

Posted on May 3, 2012 by

share on facebook   

Asociaţia Studenţilor Psihologi din România organizează cea de-a treia ediţie a Conferinţei Internaţionale Studenţeşti de Psihologie. Scopul CISP este de a oferi atât studenţilor români cât şi celor străini un context formal care să le faciliteze dezvoltarea profesională în domeniul psihologiei, ştiinţelor educaţiei şi psihologiei speciale. Evenimentul se va desfăşura între 3-6 Mai, iar prelegerile şi comunicările ştiinţifice vor avea loc în sala Ioan Muşlea, a Bibliotecii Centrale Universitare.

Participanţii vor avea oportunitatea de a prezenta lucrări Ştiinţifice auditoriului şi juriului, cele mai bune fiind pemiate şi de a participa la un training şi un workshop susţinute de cadrele universitare ale Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. Dintre cadrele universitare care susţin evenimentul fac parte Profesor Alina Rusu de la UBB, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei prezentând Depresia post-natală din perspectiva evoluţionistă şi Profesor Thomas Oberlechner de la Webster University- Wien cu o prelegere despre Empatie în viaţa de zi cu zi şi în psihologie. Activităţile sociale nu sunt lipsite din program, astfel, studenţii înscrisi vor asista la un concert simfonic al filarmonicii şi vor parcurge un tur al Clujului

 

*Conferinţa Internaţională Studenţească de Psihologie se află anul acesta la cea de-a treia ediţie, debutând  în anul 1996 la nivel naţional.

 

Contact:

Coordonator: Lupan Ioana Emanuela
Telefon: 004/0749010395

E-mail: ioanalupan90@gmail.com

 

Presedinte ASPR : Cardoş Roxana
Telefon: 004/0751477323

E-mail:  roxycardos@gmail.com

 

Comments are closed.