Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice Studențești, ediția a VII-a

Posted on April 28, 2012 by

share on facebook   

Asociația Studenților de la Facultatea de Business derulează in perioada 18-20 mai,   Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice Studențești, ediția a VII-a, sesiune menită să răspundă necesităţii studenţilor de a acumula experienţă în domeniul cercetării şi posibilitatea de a acumula experienţă profesională în interiorul companiilor.
Ce urmareste acest proiect si de ce sa aplici?
  1.  Creşterea gradului de implicare a sectorului privat românesc în rezolvarea problemelor socio-comunitare ale comunităţilor din care provin.
  2.   Crearea unui cadru în care participanţii pot interacţiona, schimba idei şi opinii,  în care pot să lege noi prietenii şi să deschidă noi colaborări pentru proiecte viitoare şi nu în ultimul rând să facă cunoscute valorile şi tradiţiile specifice regiunilor din care provin.
  3.  Oferirea unui spaţiu în care participanţii pot dezolta concepte, idei noi şi pot să îşi ducă formarea socio-comunitară şi antreprenorială la un nivel superior.
  4. Dezvoltarea în rândul participanţilor a unor noi deprinderi, însuşirea de noi cunoştinţe şi dobândirea de noi atitudini, cu o importanţă ridicată pentru dezvoltarea acestora în plan socio-comunitar.
  5.  Dezvoltarea unor canale de comunicare eficiente, între mediul privat şi mediul academic studenţesc, care să faciliteze colaborarea între cele două structuri
  6. Dezvoltarea unui plan structurat, de follow up al proiectului ( definirea ,în cadrul unui workshop ,a capacităţilor de acţiune ulterior finalizării evenimentului).
Inscrierea se face până în data de  6 mai.  Trimite lucrarea finala si formularul de inscriere prin adresa de e-mail
secaab_business@yahoo.com .  Pentru a afla informatiile necesare inscrierii la aceasta conferinta va rugam sa accesati:
http://www.tbs.ubbcluj.ro/page.php?p=152       http://www.facebook.com/SECAA

Comments are closed.