Conferinţă de presă: Japan Play Transylvania

Posted on April 24, 2012 by

share on facebook   

Asociația Culturală Kesenai are plăcerea de a vă invita la conferința de presă care anunță organizarea primei ediții a unui festival cultural japonez de o amploare nemaivăzută până acum în România. Conferința va avea loc miercuri, 25 aprilie, la orele 13.50, la Restaurantul Nobori, de pe strada Plopilor, nr. 62. Participanții la evenimentul de presă vor fi invitați să deguste câteva dintre gustoasele preparate culinare pregătite cu drag de maeștri ai bucătăriei japoneze.

Festivalul Japan Play Transylvania se va desfășura la Cluj-Napoca în 28 și 29 aprilie și se va axa pe cultura modernă și tradițională a Japoniei. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Kesenai, în colaborare cu Universitatea Tehnică și Organizația Studenților din cadrul acestei universități.

Japan Play Transylvania se va desfășura în două locații reprezentative pentru diversitatea culturală: Casa de Cultură a Studenţilor şi Centrul de Cultură Urbană „Turnul Croitorilor” din Cluj-Napoca.

Organizatorii – Asociația Culturală Kesenai, Organizaţia Studenţilor de la Universitatea Tehnică (OSUT) şi Universitatea Tehnică (UTCN) – au pregătit, pentru prima ediție a festivalului, o serie de concursuri, expoziții, ateliere, concerte, spectacole de stand-up comedy, demonstrații de luptă și alte surprize…

Vă așteptăm miercuri, 25 aprilie, la la Restaurantul Nobori, de pe strada Plopilor, pentru a afla ce înseamnă Japan Play Transylvania.

Vă rugăm să confirmați participarea până marți, 24 aprilie, orele 20.00, la unul dintre următoarele contacte:

 

Mircea Mureșan, Directorul festivalului

E-mail: mircea@japan-play.com

Mob: +40 735 804 000

 

Anca Mandiuc, consultant PR

E:-mail: anca@japan-play.com

Mob: + 40 741 167 212

 

Adriana Solovei, Responsabil cu presa

E:-mail: adriana@japan-play.com

Mob: +40 757 745 363

 

 

 

Comments are closed.