Gala Premiilor UNITER

Posted on April 5, 2012 by

share on facebook   

Deși e un picuț cam devreme, aș dori să anunț că pe data de 23 aprilie, la Sala Majestic a Teatrului Odeon din Bucureşti va avea loc cea de-a douăzecea ediție a Galei a Premiilor UNITER.

În cadrul acestei ediții, Melania Ursu, actriță la Teatrul Național din Cluj va primi premiul pentru întreaga activitate. La aceeași categorie au mai fost propuse: Mihaela Arsenescu Werner, Monica Baldea, Simona Bondoc, Ioana Bulcă, Florina Cercel, Ibolya Farkas, Irene Flamann, Mihaela Ana Grigoraş, Doina Iacob, Ileana Iurciuc, Rodica Mandache, Virginia Itta Marcu, Adela Mărculescu, Mariana Neagu, Lujza Orosz, Leni Pinţea-Homeag, Ileana Ploscaru, Marinela Popescu, Violeta Popescu, Paula Sorescu Lucian, Alla Tăutu, Mariana Vasile, Raluca Zamfirescu.

Melania Ursu a terminat în 1961 Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ Bucureşti, an în care și-a început activitatea artistică în Cluj,la Teatrul Național. În 1977 aceasta a făcut o pauză de 2 ani, în care a activat la Târgul Mureș, pentru a se reîntoarce definitiv în Cluj în 1979.

Comments are closed.