Programul Erasmus împlinește 15 ani în România

Posted on April 3, 2012 by

share on facebook   

Cu ocazia aniversării programului Erasmus, 15 ani în România și 25 de ani pe plan internațional, în perioada 6-7 aprilie vor fi organizate la Cluj-Napoca mai multe evenimente, printre care și „Friends without Borders”. Participanții le eveniment, în număr de 250, sunt studenți Erasmus străini ai Universităților din Iași, Timișoara, Brașov, București, Alba-Iulia, Târgu-Mureş, Suceava, Sibiu, Oradea și Cluj-Napoca.

În prima zi, tinerii vor interacționa în cadrul unui training cu tema “Comunicarea într-un mediu multicultural”, sesiune susținută de un expert în domeniul relațiilor internaționale. Va exista și o vânătoare de comori, special pregătită de către voluntarii ESN Cluj-Napoca, pentru a oferi o imagine clară a orașului.

Mai mult decât atât, toți clujenii sunt invitați în data de 7 aprilie în Piața Avram Iancu pentru a forma un lanț umanitar în scopul de a sensibiliza și de a șterge barierele de limbă, etnie, culoare sau rasă. Prin acest eveniment se dorește promovarea solidarității și unității între state.

Sursa: www.lumebuna.ro

Comments are closed.