Au fost puse în vânzare biletele pentru festivalul Japan Play Transylvania

Posted on April 2, 2012 by

share on facebook   

Biletele pentru primul festival de cultură japoneză din Transilvania şi cel mai mare din România, Japan Play Transylvania, care se va desfăşura în perioada 28-29 aprilie la Cluj Napoca, au fost puse în vânzare. Acestea sunt disponibile în reţeaua de magazine Diverta şi pe site-ul myticket.ro.

 

Preţul unui bilet este de 12 lei, acesta permiţând accesul în Casa de Cultură a Studenţilor – principala locaţie a evenimentului. Deţinătorii biletelor vor avea acces la toate concursurile, concertele, workshopurile, jocurile şi restul activităţilor din cadrul festivalului.  Valabilitatea unui bilet este de o zi. Pentru participarea în ambele zile ale festivalului, este nevoie de achitarea în prealabil a 2 bilete.

 

Bilete vor fi diponibile şi în zilele de festival, respectiv 28 şi 29 aprilie, la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. În acest caz, preţul unui bilet va fi de 15 ron.

 

Reamintim că accesul la Centrul de Cultură Urbană  „Turnul Croitorilor”, a doua locaţie a festivalului, concentrată pe cultura tradiţională a Japoniei, va fi gratuit.

Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul oficial al festivalului www.japan-play.com sau pagina de facebook http://www.facebook.com/japanplay.

Pentru mai multe detalii vizitaţi site-ul oficial al festivalului http://japan-play.com/ro/ sau pagina de facebook – http://www.facebook.com/japanplay.

Comments are closed.