Fabrica de Antreprenori – ediţia a II-a

Posted on March 26, 2012 by

share on facebook   

Centrul de Dezvoltare a Carierei, filiala Cluj, organizează a II-a ediție a proiectului Fabrica de Antreprenori – cel mai complex proiect de antreprenoriat organizat vreodată în mediul universitar clujean. Ediția trecută s-a bucurat de un succes extraordinar, numărând 60 de tineri a căror percepție asupra vieții și carierei s-au schimbat radical. Pentru că au fost foarte mulţi doritori de a participa la prima ediție (concurenţa a fost de mai mult de 3 pe un loc) şi pentru că e un proiect ce oferă valoare, la a II-a ediție numărul de participanți se mărește. De această dată vor fi 100 de norocoși!

Evenimentul va avea loc în perioada 1 – 6 mai şi se adresează studenţilor clujeni cu vârsta de până la 25 de ani. Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale a celor100 de studenţi, care vor beneficia de dezvoltarea competenţelor şi cunoştinţelor pe parcursul a 6 zile de training-uri, vizite la companii şi discuţii cu antreprenori locali de succes. Prin intermediul acestui proiect, tinerii care au o idee de afacere şi doresc să o implementeze au şansa de a o prezenta unor membri din mediul de afaceri clujean. Evenimentul se va desfăşura sub formă de training-uri pentru Dezvoltare personală şi Planificare a Carierei, Leadership,Management al timpului, creare de Business Plan, precum şi vizite la 3 firme de succes din Cluj.

Evenimentul va reuni cadre didactice, studenţi, traineri şi oameni de afaceri din cadrul unor importante firme clujene, precum şi reprezentanţi ai ONG-urilor. Intenţia este de a deschide apetitul spre antreprenoriat pentru a genera noi antreprenori de succes a căror atitudine să denote întotdeauna: integritate, focus, asumarea responsabilităţii, bucuria de a crea şi încrederea în sine. Participanţii la eveniment vor învăţa cum se creează un plan de afaceri şi în ultima zi îl vor prezenta unui juriu, format din antreprenori. Participantul cu cel mai reuşit plan de afaceri va obţine marele premiu de 2000 LEI !

Încrierea este gratuită!

Pentru aplicare, doritorii trebuie doar să trimită un CVși Formularul de aplicare cu menţiunea “Fabrica de Antreprenori” în subiect, la adresacluj@careercenter.ro până în data de 27 martie, ora 21:00! Formularul de aplicare se găseșteaici.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul www.careercenter.ro secţiunea Cluj sau pagina de Facebook “Fabrica de Antreprenori Cluj”.

sursa info: www.evenimenteincluj.ro

sursa foto: www.evenimenteincluj.ro

Comments (1)

 

  1. oana says:

    nu ati atasat formularul 🙁