Faţă în faţă cu angajatorul ediţia a IV-a

Posted on March 23, 2012 by

share on facebook   

….emotii, CV, interviu, intalnirea cu angajatorul….toate acestea iti dau “batai de cap” in momentul aplicarii pentru un job?

                Fii pregatit si porneste de pe picior de egalitate in interviul tau de angajare! Participa la proiectul “Fata in fata cu angajatorul”, editia a IV-a,  realizat de   Organizatia Studentilor din Universitatea Babes-Bolyai (OSUBB) si invata care este modul profesionist de parcurgere a etapelor esentiale in procesul de angajare.

Afla cum sa-ti construiesti brandul tau personal de succes, ce sa faci si ce sa nu faci la un interviu de angajare, si mai ales, cum sa-ti redactezi corect CV-ul si scrisoarea de intentie cu ajutorul training-urilor si workshop-urilor proiectului. La toate acestea se adauga partea practica unde iti poti aplica cunostintele dobandite prin simularea de interviu cu specialisti in domeniul HR.

Vino sa fii si tu “Fata in fata cu angajatorul” in perioada 29-31 martie 2012 si inscrie-te in training-urile proiectului care iti vor da un avantaj din start:

  • 29 martie – Training “Branding personal”;
  • 30 martie – Training “Cum sa castig un interviu?” si Workshop “Scriere de CV si scrisoare de intentie”;
  • 31 martie – Simulare de interviu;

 Cum te inscrii? Simplu!

Downloadezi de aici formularul de inscriere, il completezi si il trimiti impreuna cu  CV-ul tau la adresa inscrieri_ffa@yahoo.com pana la data de  27 martie la ora 23.59.

  Atentie!!!  Locurile sunt limitate, asa ca inscrie-te cat mai repede

Programul proiectului este gratuit!!!

Comments are closed.