International Marketing Internship

Posted on March 21, 2012 by

share on facebook   

AIESEC Cluj-Napoca deschide uşile studenţilor pentru un internship plătit în cele mai atractive țări din Asia, precum China, India sau chiar Turcia.

Dacă nu ştiai deja, AIESEC este cea mai mare organizaţie de studenţi din lume care le oferă tinerilor posibilitatea de a se dezvolta atât din punct de vedere profesional, cât şi personal în vederea descoperirii unor valori ascunse în fiecare individ care poate avea un impact pozitiv în societate.

Momentan, AIESEC Cluj-Napoca recrutează studenţi pasionaţi de marketing care să beneficieze de un internship plătit în ţările de mai sus. În cazul în care eşti interesat, nu trebuie decât să completezi un formular de aplicare pe care îl găseşti la această adresă: http://tinyurl.com/asia-internship-marketing şi să ne trimiţi un CV la: office@myaiesec.ro. Procedură este simplă, nu necesită foarte mult timp şi bătaie de cap, în schimb, pentru a ţi se oferi acest internship este nevoie să ai o experienţă de minim 6 luni în domeniu şi să fii student în anul 3 sau la masterat.

De asemenea, pentru a putea obţine acest internship trebuie să plăteşti o taxă de 250€, mult sub valoarea experienţei bogate de care te vei bucura la întoarcere. Deadline-ul aplicării pentru acest internship este 25 martie, 2012, ora 23:59 aşa că ai timp să te gândeşti pentru a lua cea mai bună decizie pentru cariera ta.

Unii spun că Asia e viitorul, AIESEC spune că tu eşti viitorul!

Pentru mai multe detalii vizitează pagina noastră de facebook http://www.facebook.com/asiainternship

Sursă foto: http://www.facebook.com/asiainternship

 

Comments are closed.