Career Start – un alt târg de joburi la Cluj

Posted on March 20, 2012 by

share on facebook   

Organizația pentru Dezvoltarea Afacerilor în Societate (ODAS) organizează marți, 27.03.2012, Târgul de job-uri Career Start, în parteneriat cu Iulius Mall. Evenimentul va avea loc la intrarea în complexul comercial Iulius Mall și se va desfășura pe durata întregii zile.

Ținta târgului sunt companiile clujene care au posturi deschise și sunt interesate în a absorbi noi forțe de muncă, persoanele interesate în a-și găsi un loc de muncă, a face o schimbare, sau doar  a urmări situația pieței forței de muncă la momentul actual. În aceasta zi a evenimentului, participanții  pot afla mai multe informații despre companii din prezentările acestora în legătură cu poziția lor pe piață, strategii și obiective pe termen lung și pot completa mini-interviuri cu privire la desfășurarea evenimentului.

Printre firmele participante se numără: Brinel, Hostvisiov, Office Depot, Piraeus Bank, Endava, Iulius Mall, Decathlon, Deloitte, Cosmote, Vodafone, Bombarbier, Centrul de Afaceri Transilvania, Interbrends, Evoline, etc.

Încercaţi-vă norocul! 🙂

 

sursa: www.evenimenteincluj.ro

sursa foto: www.evenimenteincluj.ro

Comments are closed.