“DARE!” -conferinta despre cum a indrazni schimba oameni

Posted on March 15, 2012 by

share on facebook   

Conferința “DARE!” este organizată de AIESEC Cluj-Napoca cu ocazia împlinirii a 18 ani de activitate. Prin această conferință, organizatorii își propun să încurajeze clujenii să îndrăznească să aibă un impact în societate, să fie mai încrezători în forțele proprii și să preia inițiativa care ar putea schimba atât viața lor, cât și pe a celor din jur.

Astfel, AIESEC Cluj-Napoca vă oferă șansa de a participa la training-uri și workshop-uri ținute de către speakeri internaționali și personalități reprezentative în domenii precum Leadership, IT, Mediu, Antreprenoriat, Cultură și Educație, persoane ce doresc să împărtășească din experiența lor și celorlalți. Acestea se vor desfășura pe parcursul a două zile- 30 și 31 martie.

Pe lângă traininguri, conferința oferă și șansa de a lua parte la un eveniment multicultural. Se va organiza și o Seară Internațională, unde veți avea oportunitatea de a cunoaște internaționali din țări precum Japonia, Brazilia, India, Polonia. Mai mult decât atât, puteți schimba impresii și curiozități legate de modurile diferite de viață la o poveste, într-una dintre pauze sau chiar la finalul zilei.

AIESEC 18, evenimentul care celebreaza cei 18 ani pasionanti de voluntariat, reprezintă totodata și ceremonia de închidere a conferintei, închidere la care vor lua parte membri, alumni și parteneri.

AIESEC Cluj-Napoca vă încurajează să participați pentru a mai pune încă o „cărămidă” la dezvoltarea voastră profesională și personală, dar și pentru a vă încărca bateriile cu energie, entuziasm și spirit de inițiativă!

 

Comments (3)

 

 1. Adela says:

  Participarea la conferinta este gratuita? Unde va avea loc evenimentul ? Multumesc in avans !

 2. Adela says:

  Participarea la conferinta este gratuita ? Unde va avea loc evenimentul in Cluj ? Multumesc in avans !

 3. Andreea Rosu says:

  Salut, Adela!
  Conferinta va avea loc la City Plaza in 30 si 31 martie, iar taxa de participare a fost stabilita la 20 de lei pentru ambele zile cu posibilitatea obtinerii unei reduceri (pret final 15 lei) daca mai aduci pe cineva! 🙂 Sper sa ne vedem acolo! 🙂