Atenţie! Soseşte Studentship!

Posted on March 13, 2012 by

share on facebook   

Studentship este primul târg de internshipuri organizat până în acest moment în Cluj-Napoca, un proiect aflat sub egida Universităţii Tehnice din Cluj şi susţinut de ASIEM ( Asociaţia Studenţilor de la Inginerie Economică şi Management ). Scopul este acela de a le oferi studenţilor oportunităţi de formare şi dezvoltare profesională încă din timpul facultăţii, dar şi de acumularea unei experienţe care să-i pregătească pentru viitoarea lor carieră.

Ce firme participă? Michelin, EBS, De’Longhi, Tenaris Silcotub, Tehnomat, Continental, Evoline, Sinterom, Guhring, Property Shark şi Tetarom. Pe parcursul târgului, va fi prezent un DJ care va întreţine atmosfera şi se vor susţine prezentări de companii, workshop-uri, premii din oră în oră şi un concurs unde marele premiu va fi un NetBook Acer Aspire ONE, care va fi extras chiar în ultima zi de desfăşurare a târgului.

Locaţia târgului de internship-uri va fi la sediul UT, de pe Bdul Muncii 103-105, orarul fiind între 10-16. Mai mult, ASIEM pune la dispoziția voastră un autobuz gratuit care pleacă de pe str. Barițiu zilnic din 2 în 2 ore!

Nu rata Studentship-ul!

sursa foto: www.clujlife.com

Comments are closed.