Învață să vorbești în public cu succes!

Posted on March 11, 2012 by

share on facebook   

Ești o persoană pasionată de vorbitul în public și îți place să abordezi subiecte care de care mai interesante din postura de speaker? Sau dimpotrivă, te numeri printre cei care au dificultăți în a comunica în public? Indiferent din care categorie faci parte, acum îți poți exersa și dezvolta abilitățile oratorice.

Public Speaking Support Group te invită la cea de-a treia ediție a proiectului și promite un mediu prietenos în care nimeni nu greșește, ci toți experimentează într-o manieră profesionistă, dar informală, indiferent de vârstă, profesie sau experiență. Așadar, sâmbătă 17 martie, de la ora 10:30 la Casa de Cultură a Studenților se dă startul la cea de-a treia întâlnire Public Speaking Support Group Cluj-Napoca. Desfășurarea va fi una deschisă, iar fiecare întâlnire va conține 5-6 discursuri de aproximativ 5-10 minute, urmate de feedback din partea tuturor participanților și de autoevaluare.

În cadrul acestui eveniment te poți înscrie ca:

– vorbitor (speaker): ții o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat sau prezinți o parte de teorie, propui un exercițiu, un joc etc.;

moderator: găzduiești întâlnirea și te asiguri de buna ei desfășurare (doar dacă ai vorbit la PSSG de cel puțin două ori);

– spectator: dai feedback celor care țin discursurile sau moderează;

– facilitator: ajungi puțin mai devreme și contribui la organizarea logistică a întâlnirii (filmare, fotografiere, facilitare feedback ș.a.m.d.)
Înscrierile se pot face până miercuri, 14 martie, ora 18:00 la adresa de mai jos: 
http://tinyurl.com/pssgcluj3
*Dat fiind numărul limitat al locurilor disponibile, participanții vor fi acceptați în ordinea înscrierilor.
** Participarea la eveniment este GRATUITĂ.

Pentru mai multe informații puteți accesa:

http://www.facebook.com/groups/pssgcluj/ 
http://www.pssgcluj.wordpress.com

 

Sursă foto: http://www.facebook.com/groups/pssgcluj/ 

Comments are closed.