Mijlocul lunii martie ne găsește la ”Brain Awarness Week”

Posted on March 10, 2012 by

share on facebook   

Acest eveniment, cunoscut în țara noastră drept ”Săptămâna de Conștientizare a Creierului” va avea loc în perioada 12-18 martie. Activitățile din cadrul acestei săptămâni se vor axa pe informații cu privire la progresul și beneficiile cercetării creierului, cu ajutorul diferitelor activități asupra acestui subiect ale Fundației Estuar.

Workshop-urile vor avea loc în cele cinci centre din țară ale Fundației: Cluj-Napoca, Ploiești, Giurgiu, Botoșani și în capitală.

În municipiul nostru , workshop-ul va avea loc pe tema “Antrenament cognitiv – exerciții pentru creier” susținut vineri, 16 martie, între orele 10.00 – 14.00 la Centrul Social Cluj, str. Gorunului, nr. 21. Participanții vor avea ocazia astfel să experimenteze exerciții cu ajutorul memoriei și atenției.

Proiectul “Care este contribuția ta la sănătatea mintală a semenului tău” a organizat aceste evenimente, derulate de către Fundația Estuar și susținut de Raiffeisen Bank și The Dana Foundation.

Pentru mai multe detalii, nu uitați să accesați: http://www.stiriong.ro/actualitate/campanii/fundatia-estuar-sustine-saptamana-de-co

Sursă foto: http://www.stiriong.ro/

Comments are closed.