Interdisciplinary Research Skills Training Program

Posted on February 22, 2012 by

share on facebook   

Centrul pentru Sănătate Publică și Politici de Sănătate te invită să participi la “Interdisciplinary Research Skills Training Program” care va avea loc în perioada 16-18 Martie la Complexul Turistic Leghia.

Conceput ca un proces educativ, acest training vizează asimilarea noțiunilor de bază din cercetarea în domeniul politicilor de sănătate și a sănătății publice, precum și a conceptelor introductive specifice managementului de proiecte.

Prin participarea la acest training și interacționarea cu ceilalți participanți vei avea ocazia de a-ți dezvolta cunoștiintele în domeniul metodologiilor de cercetare, de a-ți forma o perspectivă asupra carierelor din domeniul cercetării, dar și de a-ți îmbunătăți aptitudinile de comunicare și capacitatea de a lucra în echipă.

Cât te costă?

NIMIC! Transportul și cazarea vor fi acoperite de Centrul pentru Sănătate Publică și Politici de Sănătate.

Cum poți să participi?

Dacă ești anul I, trimite-ne un e-mail cu CV-ul tău și o scrisoare de intenție la adresa i7r@publichealth.ro până la data de 4 martie 2012 și noi te vom invita la un interviu. Acesta va avea loc în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, sala 501.

Așteptăm e-mailul tău!


Centrul pentru Sănătate Publică și Politici de Sănătate

Str. General Traian Moșoiu, Nr. 71, Et. 5, Sala 501, Cluj-Napoca, Jud. Cluj

www.healthpolicy.ro

Persoana de contact:

Emanuel Daniciuc

0264/402215

emanuel.daniciuc@publichealth.ro

Comments are closed.