Cluj-Napoca se pregătește de Bal!

Posted on February 13, 2012 by

share on facebook   

Balul Operei se va desfășura între 18 si 19 februarie. Lume Bună ne prezintă programul celui mai așteptat eveniment anual:

„Marele Bal al Operei va începe în acest an în 18 februarie, iar în data de 19 februarie evenimentul va continua cu o gală dedicată valorii, Gala Laureatilor.

În prima seară, Balul va debuta cu un moment de mare intensitate emoțională realizat de Marius Ciprian Pop, urmat de tradiționalul vals prezentat de elevii Centrului de Excelenţă Cluj și de spectacolul de operă Servus Viena, cu selecțiuni din momentele nemuritoare ale liricii compozitorilor din familia Strauss – tatăl și fiul. Seara va continua cu decernarea Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena, a Medaliei Emblema de Cluj, precum și cu emoționantul moment dedicat Seniorilor Cetății.

În timpul pauzei de şampanie se va desfășura momentul multimedia dedicat Balului Operei 1992-2012, care va puncta cele două decenii de când are loc evenimentul. Gala de modă, Festivalul de Artă Culinară Gusturi Transilvane, precum și spectacolul susținut de Mihai Băjinaru & Maria Bota, vor face din această ediţie a Balului Operei o seară de neuitat”, promit organizatorii Balului Operei.
Ultima seară de Bal, Gala Laureaților, va avea în program un recital susţinut de talentatul violonist Gabriel Croitoru cu celebra vioară Guarnieri – „Catedrala” ce a aparţinut lui George Enescu, acompaniat de pianistul Horia Mihail, urmat de un cocktail oferit invitaților.

sursa: http://www.lumebuna.ro/

Comments are closed.