Recrutări în domeniul software

Posted on January 24, 2012 by

share on facebook   

Anul 2012 aduce schimbări în bine în ceea ce priveşte locurile de muncă pentru cei interesaţi de domeniul software. Compania Arobs Transilvania Software oferă joburi atât  specialiştilor, cât şi studenţilor ai facultăţilor specifice acestui domeniu. Cei care locuiţi/studiaţi în Cluj-Napoca, Bucureşti, Iaşi sau Oradea aveţi oportunitatea de a lucra într-un cadru plăcut, în continuă dezvoltare.
În prezent, membrii companiei au anunţat recrutări pentru circa 100 de poziţii pentru posturi pe dezvoltare software în municipiul Cluj-Napoca. Totodată, compania a înfiinţat şi posturi ce vor fi deschise abia din acest an.
Anul 2011 a consacrat această companie datorită succesului avut odată cu lansarea a patru modele de sisteme de navigaţie, cât şi prin dezvoltarea aplicaţiei OptimallSFA, de automatizare a vânzărilor pe platforma mobile Android.
Dacă doriţi să vă alăturaţi acestei echipe, nu ezitaţi să trimiteţi un Curriculum Vitae sau să aflaţi mai multe detalii accesând pagina lor oficială: www.arobs.ro

Sursă articol: http://www.zf.ro/business-hi-tech/clujenii-de-la-arobs-angajeaza-peste-100-de-oameni-9150681
Sursă foto: http://www.arobs.com/about/

Comments are closed.