Tinerii: A 4a putere în stat (ProAction Cafe)

Posted on May 24, 2013 by

share on facebook   

Ne SETam pe actiune inca de la prima ora a evenimentului stradal din Cluj – o cafea de dupamiaza la o conversatie cu semnificatie si inspiratie, deci o Pro Action Café(a) bazata pe 4 ingrediente:
1. Tinerii,
2. Intrebarile lor puternice,
3. Stat la discutii de calitate,
4. si 3 varfuri de A: aspiratie, ascultare si actiune.

Invitatia este pentru tine, cel care cauti la acest moment resurse, oportunitati, colegi de drum, sprijin pentru ca vrei sa faci un pas important, sa transformi un ”zvac” in realitate sau sa dai (re)startul propriului tau proiect de tineret.

Pro Action Cafe: Tinerii – A 4-a putere in stat este un spatiu pentru conversatii creative, orientate spre actiune in care esti invitat sa aduci la masa cautarile sau ideile tale in constructie. La schimb, iei perspective noi, inspiratie si curaj.

Suntem aici sa te sustinem ca grup prin experientele noastre, sa conectam idei si persoane-resursa pentru parcursul proiectului tau. Vom contribui cu energia si creativitatea noastra la explorarea urmatorilor tai pasi si cine stie, poate pornim la drum impreuna 😉

Pro Action Café(aua) este preparata de aceia dintre noi care ne-am lasat scormoniti de intrebari si am gasit directii alternative pentru proiectele de tineret in care credem. Acum, suntem aici sa contribuim la cautarile si experimentele tale.

Gazda care vine cu formatul intalnirii este Andreea Firastraeru, membru Training Café (Institutul Roman de Training), o comunitate de traineri pasionati de invatarea orientata spre actiune. Gazdele care vin sa sustina si sa intretina aspiratiile, ideile, intrebarile, conversatiile si mai ales actiunea ulterioara sunt tinerii de la Asociatia Go Free.

Te asteptam pe una din terasele din Piata Muzeului, tu vino cu propriile idei si intrebari despre proiectele de tineret, cu deschidere, dorinta de contributie, energie buna si zvac de actiune 🙂
…si cu alti oameni faini care au nevoie sa fie in conversatii tonice pentru a-si da un (re)start proiectelor de tineret 😉

Activitatea face parte din evenimentul stradal “Pe locuri! Fiti gata! SET!

Metoda Pro Action Café a fost inventata de Rainer v. Leoprechting si Ria Baeck in 2008 (mai multe informatii:www.theworldcafecommunity.org/forum/topics/pro-action-cafe), iar Toke Paludan Moeller, a carui munca ne inspira de cativa ani, o descrie ca fiind “A powerful and wise blend of Open Space technology and World Café, that works in a very good way in any context it seems.” 

Adresa: Piata Muzeului, ora 15:00
Organizator: Asociatia Go Free, Cluj (www.gofree.ro) in joint venture cu Training Café/Institutul Roman de Training, Bucuresti (www.irt.ro)
Persoane de contact: Andreea Firastraeru / 0723415080 si Andra Cordos 0742554321 Pentru rezervari sunati la asociatiagofree@gmail.com si dupa semnalul sonor lasati numele, organizatia (daca este cazul) si un numar de contact (important pentru a va anunta locatia exacta).
Informatii suplimentare: https://www.facebook.com/events/334604126666053/?notif_t=plan_edited

Comments are closed.