List of wishes

Posted on December 31, 2011 by

share on facebook   

Fiecare început aduce cu el temeri noi, însă şi speranţe puse pe hârtie sau păstrate în suflet. Pentru 2012 s-au vehiculat ipoteze atât bune, cât şi rele. Haideţi să vedem partea plină a paharului, căci noi stigăm în cor încă de pe acum: „Pentru noul an, doar atât vă mai urăm: Let’s all go free! :-)”

Ne place să păstrăm tradiţia, aşadar, vă amintim, ca pe vremea când eraţi copii, să vă întocmiţi lista cu dorinţe pentru ziua de mâine: planuri profesionale, planuri personale, gânduri ascunse care să vă devină realitate şi…dorinţa de la miezul nopţii să nu mai fie doar un vis!
Luaţi pixul în mână şi o foaie, luaţi laptopul în braţe şi deschideţi un word…şi scrieţi. Tot ce aţi schimba din vechiul an, tot ce aţi vrea să se întâmple în cel nou, tot ce vă doriţi pentru a fi cu adevărat împliniţi.

Să fiţi mai buni, mai frumoşi, mai inteligenţi! Cu o floare nu se face primăvară, însă nu fiţi pesimişti: câţi dintre voi nu aţi zâmbit la prima ninsoare? Omul sfinţeşte locul, aşadar aşteptăm  ca fiecare dintre voi să fie schimbarea pe care doreşte să o vadă în lume, vorba lui Gandhi. 🙂

Să avem cu toţii parte de un nou an (şi) mai bun!

Comments are closed.