Voluntariatul e primul pas de a demonstra că…ne (mai) pasă!

Posted on November 26, 2011 by

share on facebook   

Voluntariatul e primul pas de a demonstra că…ne (mai) pasă! Doritorii au şansa de a participa la o implementare pozitivă, în 12 decembrie 2011, la Conferinţa de încheiere a Anului European al Voluntariatului 2011 în România.
Grupul de lucru pentru Anul European al Voluntariatului 2011 invită fiecare doritor de a se implica în lumea voluntariatului la conferinţa ce va avea loc de la ora 9.00, la Hotelul Howard Johnson din Bucureşti. Vor fi prezentate rezumativ dezbaterilor grupurilor de lucru alese drept priorităţi în data de 4 februarie a.c., printre care amintim Definiţia şi cadrul legal pentru voluntariat şi Codul etic al organizatorilor activităţilor de voluntariat. Discuţiile, precum şi opiniile participanţilor vor fi considerate puncte de plecare spre definitivarea unei Strategii pentru dezvoltarea voluntariatului în România.
Au mai rămas câteva zile pentru înscriere! Este necesară completarea unui formular, trimis prin e-mail la adresa volum@federatiavolum.ro până miercuri, 30 noiembrie 2011. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul http://www.voluntariat.ro/

Sursă foto: http://www.voluntariat.ro/

Comments are closed.