„Hop” –mi-am găsit menirea!

Posted on November 26, 2011 by

share on facebook   

Cine mai aduce cadouri în afară de Moş Crăciun? În afară de Moş Nicolae? Şi în cu totul alt anotimp…? Copiii pot răspunde primii! Iepuraşul.
Şi pentru că aţi auzit de Polul Nord, aţi auzit şi de insula Rapa Nui, cunoscută drept insula Paştelui? Pentru o aprofundare a tradiţiei într-un stil numai bun de recunoscut al regizorului Tim Hill (datorită filmului Alvin and the chipmunks, din anul 2007)cu David Hasselhof şi Russell Brand ca guest stars, nu vă putem îndemna decât să (re)vizionaţi comedia „Hop”. Umor, două lumi diferite, cu aceleaşi probleme, precum discordanţa relaţiei tată-fiu, inadaptarea în lumea socială şi „normală”…şi specific american, acel happy ending mult aşteptat.
Filmul a apărut în primăvara acestui an, fiind o poveste pentru copii şi o lecţie de viaţă pentru „oamenii mari”. Visele îşi au finalul mult dorit atâta timp cât devin realitatea noastră. În adâncul sufletului, fiecare îşi ştie meseria potrivită. Trebuie doar să nu uite că ei au liberul arbitru de a hotărî aceasta.
Aşadar, filmul prezintă o lecţie extrem de adevărată: un job care aduce cu sine un compromis, nu aduce şi mulţumire personală. Totodată, îi putem înţelege importanţa doar cu trecerea timpului. La vârsta în care mai avem vreme să alegem, în care ne mai permitem luxul de a crede că lucrurile au finalul dorit de noi, nu uitaţi că dincolo de „Hop”, fiecare dintre noi îşi poate „prezice” viitorul!  Vizionare plăcută!

Sursă foto: http://en.wikipedia.org/wiki/Hop_%28film%29

Comments are closed.