Viitorul clujean: „10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii”

Posted on November 21, 2011 by

share on facebook   

Gala „10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii” aduce şi în acest an în prim-plan importanţa performanţei. Înscrierea copiilor şi tinerilor talentaţi şi cu rezultate foarte bune la învăţătură se prelungeşte până vineri, 25 noiembrie 2011.
Se pot înscrie cei între 3 şi 18 ani care s-au remarcat în timpul anului şcolar 2010-2011 prin activităţi şcolare şi extraşcolare merituoase. Nominalizarea se cere a fi depusă la registratura instituţiei de pe str. Moţilor nr. 7 sau la una dintre primăriile de cartier, împreună cu copiile actelor solicitate (vezi regulamentul de pe pagina oficială: http://10pentrucluj.ro/cms/ ).
Dintre categoriile la care copiii şi tinerii se pot înscrie, amintim Ambasador pentru Cluj, Social, Sport de echipă şi Sport individual, titlurile fiind acordate în cadrul evenimentului din luna cadourilor, oferindu-se astfel şansa ca viitorul student să fie apreciat încă de pe băncile şcolii şi remarcat de pe acum datorită calităţilor sale.
Evenimentul a ajuns la a treia ediţie în oraşul nostru, fiind organizat în fiecare an de Primăria municipiului, în colaborare cu mediul de afaceri clujean şi cu diferitele instituţii locale.

Mai multe detalii găsiţi aici: http://www.10pentrucluj.ro/cms/, iar informaţii despre eveniment puteţi afla şi pe site-ul http://www.lumebuna.ro/ .

Comments are closed.