Young Professionals Club te ajută în dezvoltarea carierei

Posted on November 19, 2011 by

share on facebook   

YPC este cea mai importantă asociație de “young professionals” din București. Ai șansa să acumulezi experiență cu ei, motto-ul lor fiind “We do business between 9 and 6, we build networks afterwards.

Career Grow este un program de recrutare adresat studențilorși masteranzilor, având mai multe etape de selecție până la angajarea efectivă. Acest program sustine dezvoltarea unui proiect de antreprenoriat social, și experiența anterioară nu este obligatorie.

Dacă ești student sau absolvent de studii superioare și locul de muncă la care ai visat mereu e de Events Manager, On-line & Social Media Officer, PR& Partnerships Officer sau de Customer Specialist, cerințele lor sunt următoarele:

  • energie pozitivă, pasiune, integritate, maturitate

  • aspect plăcut, prezență agreabilă;

  • atitudine pozitivă in relațiile cu oamenii;

  • bune abilități de comunicare, negociere

  • atitudine pozitivă, bun organizator, dinamic, capacitate de lucru in echipă

  • voluntariatul intr-un ONG studențesc este un plus.

Ce trebuie să știi despre ei?

Optimismul, veselia și spiritul de familie sunt valorile de bază pe care le vei găsi la noi. Încurajăm creativitatea, inovarea și dezvoltarea personală, și în plus ne bazăm pe corectitudine și sinceritate.”

Dacă ți-a trezit interesul ce ai citit mai sus, profită de ocazie și trimite-le un email cu CV și o scrisoare de intenție de 10 rânduri în care săle spui ceva unic despre tine și ce îti place să faci la office@youngprofessionals.ro, cu mențiunea Career Grow și poziția pentru care optezi, până la 3 decembrie 2011.

Mai multe detalii găsiți pe www.youngprofessionals.ro.

Comments are closed.