Workshop Global Leadership

Posted on October 30, 2011 by

share on facebook   

Mentorship for Success continua seria de workshopuri cu o noua tema: Global Leadership. Daca vrei sa afli care sunt valorile unui bun lider si care este rolul leadershipului in formarea si dezvoltarea personala, te asteptam pe 1 noiembrie, ora 17.00, la intalnirea cu Marian Stas, coordonatorul programului educational Liderii Mileniului Trei, la The Ark.

Cum pot participa?

Pentru a te inscrie la workshop-ul de Global Leadership, ataseaza CV-ul si argumenteaza in maxim 200 de cuvinte care sunt valorile unui bun lider. Trimite-ne raspunsul la adresa mentorship@…  pana la data de 29 octombrie!

Mentorship for Success raspunde nevoii de mentorat a tinerilor provocandu-i constant pentru a-si atinge rezultatele dorite. In octombrie  decembrie 2011, iti propunem o serie de intalniri cu profesionisti din comunicare, leadership, coaching si mentoring, training si branding personal.

In cadrul workshop-urilor poti afla mai multe informatii despre programul Mentorship for Success si care sunt conditiile de participare. Urmareste-ne pe http://www.facebook.com/MentorshipforSuccess si/sau www.mygrasp.org si vei afla cand sunt programate urmatoarele workshopuri Mentorship for Success.

 Career Coaching

Communicare si networking

Mentorship for Success este un program GRASP (Societatea Globala a Tinerilor Profesionisti Romani) ce ofera tinerilor romani cu potential sprijin in formarea unei viziuni de succes si acces la resurse si informatii cu privire la oportunitatile de studiu si cariera din Romania si/sau din strainatate.

Comments are closed.