Startup Fest vine la Cluj-Napoca!

Posted on September 13, 2011 by

share on facebook   

S-a dat startul înscrierilor la Startup Fest Cluj-Napoca! Desfășurat sub umbrela School for Startups România, evenimentul va avea loc în data de 14 octombrie 2011, la Hotel City Plaza, sala Ballroom, cu începere de la ora 17:30.

Startup Fest este un eveniment de instruire antreprenorială universitară, dedicat studenților dornici să ia parte la o experiență unică: aceea de a învăța direct de la doi antreprenori de succes, Marius Ghenea și Doug Richard, ce aspecte stau în spatele unei cariere de succes în afaceri și care sunt acele ingrediente secrete care pot conduce o persoană de la statutul de student la cel de antreprenor.

Avantajele și dezavantajele lucrului pe cont propriu, structurarea ideilor pentru transformarea lor într-o afacere solidă, construirea carierei antreprenoriale pas cu pas sunt numai câteva din temele care vor fi dezbătute în cadrul evenimentului. Indiferent dacă te afli la început de drum sau deja ai făcut primii pași în cariera ta, experiența unor oameni de succes te va ajuta să realizezi care sunt regulile care stau la baza consolidării unui drum profesional încununat de succes.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, prin completarea formularului de înscriere disponibil pe www.startupfest.ro.

Despre Doug Richard și Marius Ghenea

Doug Richard este cunoscut ca „antreprenor în serie” și angel investor. În 2005, Doug a apărut în primele două serii ale emisiunii televizate în Marea Britanie “Dragon’s Den” (concept similar Arenei Leilor), iar în 2010 a devenit primul american distins cu Queen’s Award pentru promovarea antreprenoriatului, primind totodată premiul de “Educatorul Anului în domeniul Antreprenoriatului” în Marea Britanie.
Marius Ghenea este cunoscut ca om de afaceri, business angel, antreprenor în serie și profesor de antreprenoriat. De asemenea, este președinte al Asociației Române a Magazinelor Online ARMO, Board Advisor pentru Venture Connect Forum, Board Member în Programul pentru Fundații Comunitare și Expert Reviewer pentru European Venture Contest.


Despre Fundația Post-Privatizare
Fundația Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundație pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o instituție privată care promovează educația antreprenorială și susține inițiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc – cu accent pe întreprinderile mici și mijlocii și start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenorială, îmbunătățire a mediului de afaceri și promovare a responsabilității sociale a întreprinderilor.

Informații suplimentare se pot obține de la:
Fundația Post-Privatizare
Tel: 031.1000.719
Fax: 031.1000.720
Tudor Florina – Asistent Relații Publice
Tel: 0745.258.250
Email: tudor.f@postprivatizare.ro
Website: www.startupfest.ro

Comments are closed.