Lucrez ca într-o bună zi să-mi îndeplinesc visul. Viitorul sună atât de bine uneori!

Posted on November 12, 2010 by

share on facebook   

În prezent sunt angajată de 2 ani de zile la primul meu job stabil. Chiar dacă d.p.d.v.financiar nu eram nevoită să mă angajez, am preferat să fac acest pas din dorinţa de a fi independentă financiar. Mă face să mă simt bine să ştiu că fiecare ban cheltuit este al meu, iar asta m-a făcut mai responsabilă. Înainte de a cheltui o anumită sumă de bani, mă gândesc dacă produsul pe care doresc să-l achiziţionez este într-adevăr o necesitate sau doar o fiţă.

Îmbinarea jobului şi a facultei nu reprezintă neapărat o problemă, dar cu siguranţă nici facil nu e. Oboseala îşi spune cuvântul în cele din urmă, după săptămâni întregi în care nu fac altceva decât să alerg între slujbă şi facultate sau divizarea între proiecte şi clienţi. În timp am învăţat că răbdarea este cheia unui echilibru între job şi facultate, la care se mai adaugă bineînţeles nopţile nedormite, sprijinul prietenilor (thank God!), ambiţia şi conştientizarea faptului că ceea ce ţi se pare greu acum e de fapt uşor – Life will certainly get uglier someday!

Singurul regret e că nu am lucrat în domeniul jurnalistic, fiind şi domeniul meu de altfel, dar îmi voi împlini şi acest vis la momentul potrivit!, dar mai ales în ţara potrivită!

C. o studentă încrezătoare

 

Comments are closed.